Банковата ситуация в България и КТБ

Не съм и предполагал, че може КТБ така да се издъни. Четвъртата най-голяма банка за България да се забие в такива медийни скандали. Мога да ви дам редица примери за това как банки работят страхотно и печелят изключително много, а тук очевидно имаме не толкова грижа за това как ще функционира една банкова система, а как някой ще си напълни гушата. zx620y348_2194156

Не знам защо толкова ме гнети тази тема. Не съм директно обвързан. Даже гледайки новините, в които всеки ден изкарват само лоши и възмутителни неща от родната ни действителност, отдавна престанах да им вярвам. Сега отново не излъчват истинските факти, а се опитват да сложат политически нюанс на едно престъпление, но хайде – да не използвам думи с толкова осъдителен тон, но се ядосвам.

Прекрачването на границите на закона трябва да се толерира и завоелира, така ли? Аз пък мисля, че едно подобно перманентно поведение не води до нищо добро. С него само потискаме истинските проблеми и отвличаме аудиторията от тях като поставяме на фокус политически нападки и спорове. Извинете, но нека държим политиката на страна. Двете неща нямат общо. Наглостта на Цветан Василев да хвърля разни обвинения на трети лица е поредното доказателство, че в България от 97-ма насам нищо не се е променило и няма тенденцията скоро да се промени. Постоянно заобикаляме належащия проблем и не вървим напред. Позволяваме кавгите и медийните приказки да замъглят съзнанието ни и да скрият кредитните схеми, които Василев прави с поредица от изфабрикувани фирми. Всичко това, всички тези нарушения, единствено ще повлияят върху живота на обикновения човек, който без друго се притеснява за стабилността на банковата система.