Равносметка за 2014

Good-Bye-2014-HD-Wallpapers-2На два дни разстояние от Новата година се оказа невъзможно и за мен да не направя равносметка за изминалата 2014 година. Може би останах повлиян от медийните класации за събитие на годината, най-важното и 2014-а и всички други неща в този дух.

Ако трябва да опиша изминалата година с една дума обаче, то тя ще бъде разнообразна. Много и различи неща се случиха на политическата ни сцена, част от които засегнах, а други не. Може би забелязахте и че тази година бях малко по-активен блогър в сравнение с 2013-а и това е практика, която смятам да поддържам. И през 2015-а година ще се старая темите, по които пиша да са разнообразни, а текстовете ми да са или информативни, или да изразяват гледна точка, която да ви накарат да се замислите по дадена тема, но от непознат ъгъл. Ще продължавам да споделям добри практики, които са ме впечатлили, защото съм на мнение, че добрите новини си струва да стигат до по-широка аудитория.

Не възнамерявам да си поставям невъзможни цели за новата година. Може би ще се стремя да чета (още) повече и да съм възможно по-информирам, за да съм и по-полезен като блогър на вас, моите читатели.